Viva magazine voor de jonge vrouw

viva magazine

Het Viva tijdscrift heeft als doelgroep jonge vrouwen van 20 tot 35 jaar. Het was het eerste weekblad gericht op deze specifieke doelgroep. Het eerste nummer verscheen in oktober 1972. Het is een van de leukste en meest afwisselende vrouwenbladen in Nederland. Met een Viva abonnement ontvang je elke week artikelen met diepgang maar ook ontspanning. In dit magazine wordt veel aandacht besteed aan het positieve zelfbeeld.

Viva abonnement

Uiteenlopende onderwerpen passeren de revue, zoals wonen, mode en beauty, relaties en actualiteit. Ook lees je iedere week interessante interviews en persoonlijke, waargebeurde verhalen. Speciaal voor abonnees heeft het magazine regelmatig exclusieve kortingen en aantrekkelijke reisaanbiedingen.

viva abonnement

Wil je ook ontspannen met een Viva abonnement?

Neem dan hier een (proef-)abonnement

…..op het Viva magazine en ontvang dit leuke blad automatisch wekelijks bij je thuis. Steekwoorden: spraakmakend, eigenzinnig, actueel, mooi, eerlijk en humor!

Viva forum

Van zwangerschappen tot actualiteiten en van de stoutste seksverhalen tot adviezen over vechtscheidingen; de VIVA community is er voor elkaar in goede én in slechte tijden, en bespreekt werkelijk alle onderwerpen die je maar bedenken kunt. Ga hier naar het Viva forum! Uiteraard ook te vinden op Facebook.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *