Linda magazine, een feestje op je deurmat

linda magazine

Met een Linda abonnement krijg je het LINDA magazine dat in 2003 opgericht is in samenwerking met Linda de Mol op je deurmat. Op de omslag van elk maandnummer staat Linda, verkleed in de stijl van het thema van het nummer van die maand. Het blad werd in 2004 verkozen tot ‘Tijdschrift van het Jaar’ en kreeg hiervoor de Mercurprijs. Eind 2012 kwam het 100ste nummer uit. Het magazine wordt uitgegeven door Mood for Magazines, een dochteronderneming van Sanoma Uitgevers.

Wat kun je verwachten van LINDA Magazine

Met een Linda abonnement passeren de volgende onderwerpen maandelijks de revue:

 

  • Beauty & Brains
  • Lef & Liefde
  • Open & Optimistisch
  • Sexy & Slim
  • Direct & Gedurf
  • Spraakmakend dubbelinterviews
  • Portretgalerijen
  • Columns van Saskia Noort & Jan Heemskerk

…..en rubrieken over beauty, mode, eten, tv, muziek, boeken en films. Vergeet ook niet regelmatig te kijken op de Linda Nieuws website, met een selectie uit het (wereld)nieuws, hilarische video’s, funfacts, winacties en spraakmakende rubrieken.

Waarom een Linda abonnement

LINDA magazine scoort goed. De afgelopen jaren stijgen de oplages en het tijdschrift is in de meer dan 10 jaar dat het alweer bestaat, uitgegroeid tot een van de meest populaire vrouwenbladen. Bovendien is het nog volop in ontwikkeling. Ook de spin-offs als l’Homo en LINDA. Meiden doen het goed. De redactie maakt het magazine dat ze graag zélf zouden willen kopen. En dus varen ze op hun gevoel. De redacteuren snijden onderwerpen aan die andere bladen nooit durven. Boven kiezen de ontwerpers voor geweldige foto’s en art en daarmee zet LINDA. een magazine weg dat uniek is in z’n soort.

Neem of geef hier een (proef-)abonnement op Linda!

Linda abonnement opzeggen of niet ontvangen?

Daat gaat telefonisch het snelst: 088 5500133 (maandag t/m vrijdag van 09.00-18.00 uur) of kijk voor meer informatie op pagina van de klantenservice.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *