Ga op verkenning met Wetenschap in Beeld

wetenschap in beeld

Wetenschap in Beeld is een informatief internationaal (meer dan 3 miljoen lezers) blad dat op toegankelijke wijze de wereld van natuur en wetenschap fascinerend in beeld brengt.

Het populairwetenschappelijke maandblad bevat vragen en antwoorden, nieuws, uitgebreide reportages en artikelen en het beste uit nieuwsarchieven op gebied van cultuur, techniek, natuur en biologie. Wetenschap in Beeld magazine combineert internationale artikelen, prachtige foto’s en gedetailleerde illustraties, ook via Facebook.

Wetenschap in Beeld is internationaal

De hoofdredactie is gevestigd in Kopenhagen en het blad verschijnt ook in Denemarken, België, Noorwegen, Finland, Zweden, IJsland, Letland, Griekenland, en de Verenigde Staten. De Nederlandse redactie bevindt zich in Amsterdam.
wetenschap in beeld

Ontdek waar de wetenschap vandaag de dag toe in staat is en wat dat voor gevolgen heeft voor onze toekomst! Wil je de wereld om je heen beter begrijpen? Wil je frontline nieuws van fascinerende en interessante onderzoekers – maar ook achtergrondverhalen lezen? Dan is Wetenschap in Beeld iets voor jou:  een maandblad en website met artikelen, quizzen en Q&A over o.a. techniek, natuur, aarde, heelal, de mens en geschiedenis.

Kies hier je (proef-)abonnement

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *