VTwonen magazine, over wonen en lifestyle trends

vtwonen abonnement

Ontvang iedere maand het laatste nieuws op woongebied en lees alles over de leukste lifestyletrends met een vtwonen abonnement: Veel artikelen over Nederlandse en internationale woonstijlen, trends en inrichtingen met natuurlijk veel fotoreportages. Ook voor de doe-het-zelver staan er inspirerende DIY artikelen over stijlvolle woonideeën voor alle budgetten.

vt wonen shop en vt wonen behang

In de vt wonen shop vind je de meer dan 20.000 woonitems die je direct kan bestellen, zoals servies, vt wonen laminaat, tegels en banken. Klik hier om direct naar de vt wonen shop te gaan voor de mooiste spullen en om lente inspiratie op te doen voor tuin en terras. Of als je op zoek bent naar vt wonen behang, ga dan naar deze pagina en maak je huis weer mooi met het nieuwe behang van vtwonen. Nu ook fotobehang waarmee je elke suffe muur weer tot leven wekt!

Wooninspiratie met een vtwonen abonnement

Kies uit een (half-)jaarabonnement of proefabonnement voor 4 maanden. Als abonnee ontvang je vtwonen ook op je tablet: via de app van Tijdschrift.nl. Iedere maand verloot het vt wonen magazine een leuk kado onder abonnees

 

Bekijk hier alle VT-wonen abonnementen!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *