Foodies Magazine: lezen, koken en smullen maar!

foodies tijdschrift

Foodies magazine is er voor mensen die van lekker eten houden maar ook graag willen weten waar hun eten vandaan komt. De recepten uit dit tijdschrift zijn altijd smaakvol, maakbaar en toegankelijk, dus is perfect voor de beginnende én gevorderde kok!

Foodies magazine met heerlijke recepten

Maandelijks creëert huiskok Willem tientallen Foodies recepten, uiteenlopend van eenvoudig tot uitdagend. De recepten zijn in duidelijke stappen beschreven en prachtig en uitgebreid in beeld gebracht. Maar het blad is meer dan alleen maar een magazine vol recepten. De nieuwste trends op kookgebied komen aan bod, de laatste gadgets voor in de keuken worden besproken, de beste restaurants beoordeeld en worden er kookboeken bekeken. Kortom, dit blad is niet alleen geschikt voor  in de keuken, maar ook voor op de bank.

Met het culinaire Foodies magazine zet je niet alleen iedere maand heerlijke gerechten op tafel, ook staat het vol met:

  • reportages en interviews
  • de nieuwste keukenproducten
  • foodies webshop top 3
  • overzicht van de nieuwste kookboeken
  • Volg de Facebook pagina voor leuke berichten en recepten

Met een Foodies abonnement eet je met de seizoenen mee, want we koken elke maand met de producten van het seizoen. Dit levert meest smaakvolle gerechten op en bovendien klinkt het ook wel logisch… in de zomer heb je namelijke aan andere dingen behoefte dan in de winter.

Foodies abonnement en aanbiedingen

foodies magazine

Foodies magazine voor jezelf, als proefabonnement of geef ‘m als een fijn kado en hopelijk wordt je dan snel uitgenodigd voor een etentje 😉

Smaakvolle recepten en altijd maakbaar en toegankelijk. Foodies Magazine is er  voor de beginnende én gevorderde kok, dus voor ieder wat wils. Neem een Foodies abonnement en ontvang dit geweldige kooktijdschrift op tijd in jouw keuken!

Kies uit de verschillende abonnementen!

Wilt u Foodies opzeggen? Vul het formulier op deze pagina in om uw abonnement op te zeggen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *