Tina tijdschrift, voor meisjes tussen de 7 en 12 jaar

tina blad

Met een Tina abonnement krijg je een wekelijks meidenblad propvol leuke strips, tips, testjes, posters en nieuws over bekende artiesten thuisgestuurd. Naast weetjes vind je make-up trends en tips voor de inrichting van je kamer. Bovendien helpt Tina met echte tienerproblemen. Ook is er elk jaar een Tina-dag in Duinrell.

Tina was het eerste stripblad dat alleen voor meisjes bedoeld was en het allereerste nummer verscheen in juni 1967, dat toen nog een kopie van het Engelse tijdschrift Princess Tina (later heette dit blad ook Tina) was. Er was een verschil, de Nederlandse Tina was namelijk in kleur, en de Engelse versie in zwart-wit. Toentertijd bestond de Tina alleen nog maar uit stripverhalen, maar later werden er ook verhalen aangekocht die in andere (Engelstalige) stripbladen voor meisjes hadden gestaan.

De slogan vanaf 1967 was “Het grootste weekblad voor meisjes”. Dit werd in 1981 veranderd in “Het grootste stripweekblad voor meisjes”. Vervolgens werd in de jaren negentig het woord “meisjes” veranderd in “meiden” en “stripweekblad” werd weer als voorheen “weekblad”.

Tina abonnement

tina abonnement

Er zijn verschillende abonnementen mogelijk. Als je een abonnement neemt word je ook automatisch lid van de Tina-mazzelmeidenclub. Je krijgt dan een mazzelmeidennummer waarmee je prijzen kunt winnen. Ook verkrijgbaar als Tina proefabonnement. Ook kun je Tina abonnement cadeau geven natuurlijk!

 

Kies hier je abonnement!

 

Heb je een abonnement maar wil je de Tina opzeggen? Dat kan als je belt met de klantenservice van Sanoma: 088-5500147. Meer informatie vind je hier.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *