Pippo magazine is leerzaam en leuk!

pippo peuterblad

Pippo tijdschrift is geschikt voor alle peuters en kleuters, dus voor de allerkleinsten! Heb je liever ook niet dat je kinderen al op jonge leeftijd aan de tablet of televisie gekluisterd zitten? Dan is wellicht een abonnement iets voor ze, hét maandblad voor peuters van een tot drie-en-een-half jaar. De spelletjes en verhalen hebben in elke uitgave een ander thema, denk bijvoorbeeld aan dieren, tuinieren, school, spelen of eten. Dit thema loopt als een rode draad door alle spelletjes en verhalen. Pippo magazine is educatief en leuk tegelijk, met woordplaatjes kan jouw kind bijvoorbeeld nieuwe woordjes ontdekken.

Pippo, het vrolijkste maandblad!

De verhalen met mooie illustraties gaan over de belevenissen van Tom en zijn knuffelaap Pippo. Ook Beertje Bruin en peuter Max maken elke maand spannende avonturen mee. Geef je kind zijn of haar eerste eigen echte tijdschrift!

pippo peuterblad

Voor vragen kun je ook terecht op de officiële Facebookpagina. Ook vind je op de website leuke tips voor ouders zoals knutselen, recepten, boekjes, feestjes en trips met kleine kinderen.

Is je kind alweer te groot geworden voor een abonnement op Pippo? Stap dan over op kleutertijdschrift Pompoen!

Abonnement

Ontvang dit blad iedere maand: Neem hier een (proef-)abonnement!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *