Kidsweek, een krant speciaal voor kinderen

kidsweek

KidsWeek: een weekkrant voor nieuwsgierige kinderen tussen de 7 en 12 jaar die helpt met het vinden van antwoorden. In klare taal worden serieuze, maar ook grappige onderwerpen uitgelegd, zodat je de wereld om je heen niet alleen beter leert kennen, maar vooral ook beter leert begrijpen.

De krant is in 2003 bedacht door Roland Pelle. Eén van zijn kinderen kwam op een dag thuis van school met de opdracht een onderwerp te bedenken voor een soort nieuwskring in zijn klas. Het was behoorlijk lastig om in de kranten voor volwassenen daar een goed onderwerp voor te vinden. Dus toen dacht Roland dat het wel een goed idee zijn een krant voor kinderen uit te brengen. En zo gebeurde het dat in april 2003 de eerste Kidsweek verscheen.

Elke week KidsWeek op de mat

Kidsweek verschijnt elke donderdag en is een échte krant, zo geschreven dat je het snapt. Met veel nieuws dat interessant, begrijpelijk én leuk is. Met uiteraard veel foto’s bij de artikelen. Ook worden er nieuwe dingen besproken, zoals films, boeken, maar ook games. Er is een speciale dierenpagina, de uitvinding van de week en de rubriek ‘raar maar waar’.

kidsweek

Wil jij ook iedere donderdagochtend de Kidsweek in de bus? Of wil je ‘m kado geven aan iemand?

Bekijk hier alle (proef)-abonnementen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *