Hitkrant Magazine houdt je op de hoogte!

hitkrant magazine

Blijf altijd op de hoogte van de laatste muzieknieuwtjes, bekende VIP sterren en jouw idolen met een Hitkrant abonnement!

Hitkrant magazine

Maar wil je ook alles weten over beauty & fashion? Dan is de Hitkrant jou op het lijf geschreven! Spectaculaire nieuwtjes, spraakmakende interviews en reportages over de grootste sterren. Bovendien vind je in elk wekelijks nummer de nieuwste trends op gebied van mode, lees je over je toekomst in jouw horoscoop, win je prijzen met de vele prijsvragen, vind je de beste tips zoals de nieuwste films en uiteraard de mooiste posters van popsterren! …voor jongeren van 12 tot 16+ jaar!

Op 3 oktober 1975 verscheen het eerste nummer (dat slechts uit 8 pagina’s bestond!) van de voorloper van Hitkrant, dat heette toen De Nationale Hitparade Krant. In januari 1977 werd De Nationale Hitparade Krant omgezet in het weekblad Hitkrant.

hitkrant abonnement

Hitkrant abonnement

Anders dan (voormalige) concurrenten als Popfoto, Muziek Expres en Muziek Parade, overleefde Hitkrant de afgelopen dertig jaar alle stormen op de popbladenmarkt.

Kies hier uit verschillende (proef-)abonnementen!

Hitkrant opzeggen? Neem dan contact op met de abonnementenservice van maandag t/m vrijdag van 9:00 uur tot 17:30 uur op tel. nr.: 088 – 49 49 103. Een e-mail sturen kan ook.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *