AniWay: Japanse cultuur in een glossy magazine

aniway magazine

Liefhebber van anime, Japanse animatie, strips, games en popcultuur? Dan is AniWay hét glossy kwartaaltijdschrift voor jou. Dit magazine staat boordevol artikelen over manga, anime, J-pop, J-cinema, games, series, films, popsterren en de Japanse cultuur. Hoe meer je namelijk ook Japan te weten komt, hoe beter je de Japanse manga, anime en games begrijpt en hoe leuker het wordt.

Redactie van AniWay

Het blad bestaat sinds 1999 en is uitgegroeid tot een full-color (de eerste zes jaar werd het blad in zwart-wit uitgegeven) tijdschrift met een groot aantal lezers. Liefhebbers ontmoeten elkaar op het AniWay forum, het grootste van zijn soort in de Benelux. Wist je dat AniWay volledig door vrijwilligers gemaakt wordt? Ook is er een klein managementteam die de overkoepelende taken op zich neemt. Daarnaast is er een groep auteurs die elke uitgave vullen met reportages en artikelen. Bovendien helpen de medewerkers mee aan diverse evenementen, waaronder conventies zoals het Anime Convention in Den Haag, Abunai! en verscheidene tekenworkshops.

aniway magazine

Abonnement

Het blad verschijnt vier maal per jaar en is verkrijgbaar als abonnement maar is ook als los nummer te koop bij een groot aantal strip- en boekenwinkels in Nederland en België. Wil je weten of AniWay iets voor je is?

-> Neem dan nu een (proef-)abonnement! <-

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *