Het blad voor stoere gamers van 6 tot 12 jaar!

stoer magazine

Stoer magazine! Dit is hét magazine voor gamers en stripliefhebbers van 6 tot 12 jaar. Dit leuke tijdschrift is altijd flink gevuld met uiteraard de nieuwste games, tips, strips, speelgoed, gadgets, films en noem maar op! De artikelen zijn op een leuke en avontuurlijke manier geschreven, zodat je je nooit hoeft te vervelen. Over alles wat cool is, je leest ’t in Stoer!

Elke maand Stoer Magazine in de bus

Zo blijf je op de hoogte van alles wat maar stoer is! Met het STOER tijdschrift lig je gegarandeerd iedere maand dubbel om de grappigste strips en de leukste moppen. Bovendien krijg je bij ieder uitgave een leuk cadeautje. Neem nu een abonnement en kies een cool cadeau of ga voor een flinke korting!

Doelgroep

  • Stoere jongens van 8 t/m 10 jaar, met een kerndoelgroep van 9 tot 11 jaar
  • Een echte praatjesmaker die graag indruk maakt op zijn vrienden
  • Vrolijke jongens met veel humor
  • Ze zijn fantasierijk en hebben een groot inlevingsvermogen in verschillende characters (van tv, films en strips)
  • Buitengewoon geïnteresseerd in speelgoed, games, televisie, films, pretparken en buitenspelen

Het magazine heeft als pijlers games, film, televisie, events, dinosaurussen, pretparken en speelgoed. Deze onderwerpen komen elke maand tot uiting in nieuwsrubrieken, reviews, strips, posters, interviews, testen, reportages, puzzels, quizjes, moppen en win-acties.

Special

Elk jaar komt STOER met een speciaal zomerboek gevuld met strips, moppen en natuurlijk heel veel puzzels, raadsels en andere leuke activiteiten. Het ligt minimaal 8 weken in de winkel, vanaf 14 juni 2018.

Ook het Stoer magazine in huis ontvangen of cadeau doen aan (klein)zoon of dochter? Kies hier een van de abonnementen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *